İmamoğlu, eleştirilere rağmen derbi maçına gideceğini açıkladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İmamoğlu'nu hedef alarak "Mazbatayı stadyuma taşımak, taraflar arasındaki rekabeti siyasi düşmanlığa dönüştürmek için ekilen bir tohumdur. Çok yanlıştır. Bu yapandan belediye başkanı olmaz." demişti. Bu sözlwer sonrasında, Ekrem İmamoğlu'nun Fenerbahçe - Galatasaray derbisine gidip gitmeyeceği merak ediliyordu. İmamoğlu, eleştirilere rağmen derbi maçına gideceğini açıkladı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Nisan 2019 16:10, Son Güncelleme : 14 Nisan 2019 16:31
İmamoğlu, eleştirilere rağmen derbi maçına gideceğini açıkladı

YSK'nın kesin olmayan sonuçlarına göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini önde götüren Ekrem İmamoğlu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda bu akşam oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisine gideceğini açıkladı.

"HEYECANI BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ"

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan İmamoğlu, şu ifadelere yer verdi: "Can Bartu ve Metin Oktay'ı rahmetle anıyorum. Her zaman sevgi ve saygı kazanacak. Asırlık derbide centilmenlik ruhuyla Fenerbahçe ve Galatasaray'a başarılar diliyorum. Bu akşam heyecanı statta birlikte yaşayacağız."

BAHÇELİ, "MAZBATI STADYUMA TAŞIYANDAN BAŞKAN OLMAZ" DEMİŞTİ.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Beşiktaş-Medipol Başakşehir maçında bazı taraftarların "mazbatayı ver" sloganına ilişkin, "Mazbatayı stadyuma taşımak, taraflar arasındaki rekabeti siyasi düşmanlığa dönüştürmek için ekilen bir tohumdur. Çok yanlıştır. Bundan belediye başkanı olmaz." demişti.

İşte İmamoğlu'nun o paylaşımı;

BEŞİKTAŞ-BAŞAKŞEHİR MAÇINDA TRİBÜNDEYDİ

Süper Ligde 28. haftasında Beşiktaş'ın sahasında Medipol Başakşehir'i ağırladığı maçta Ekrem İmamoğlu da mücadeleyi locadan takip etmişti.

Bahçeli'den sert sözler: Bundan belediye başkanı olmaz

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber