Elazığ'da GP'den 270 kişi MHP'ye geçti

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 20 Temmuz 2007 17:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Elazığ'da Genç Parti'den (GP) 270 kişi Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) geçti.

Aralarında Genç Parti Elazığ Merkez İlçe eski Başkanı Osman Gür, Başkan Yardımcısı Mustafa Bektaş, Disiplin Kurulu Başkanı İhsan Özfındık ve Gençlik Kolları Başkanı Alper Kök'ün yanı sıra 270 kişi düzenlenen törenle MHP'ye geçti.

Parti seçim bürosunda düzenlenen törenle MHP'ye geçiş yapan Genç Parti Merkez İlçe eski Başkanı Osman Gür, ülkenin çok kritik bir dönemden geçtiğini kaydederek bu dönemde MHP'ye geçmesinin doğru bir karar olduğunu belirtti.

Türkiye genelinde Genç Parti'den MHP'ye 10 bin dolayında kişinin geçiş yaptığı bilgisini veren Gür şöyle devam etti: "Genç Parti'de ezilenler iktidar olacak söylemi ile yapılanların tam tersi olduğunu gördük. MHP'nin ise dış politika ve iç politikada milleti ile birlikte dik duruş sergileyip milli menfaatler doğrultusunda hareket edecek tek parti olduğuna inandığımızdan dolayı bu partiyi tercih ettik."

MHP Elazığ İl Başkan Servet Gürgözeler ise Genç Parti'den kendilerine katılan 270 kişinin mutluluk verici olduğunu belirterek gerçeklerin bir bir görülmeğe başladığını vurguladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber