Başbakan'a Kapadokya'da tatil daveti

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 24 Temmuz 2007 13:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yoğun bir seçim propagandasının ardından yeniden tek başına iktidara gelme başarısını yakalayan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kapadokya bölgesinde tatile davet edildi.

Kapadokya bölgesinin en önemli kültür merkezlerinden Uçhisar beldesi Belediye Başkanı Mustafa Zühal, yaptığı açıklamada, bir yanda iç ve dış siyaset ve bir yandan da oldukça yoğun geçen seçim çalışmaları sonrasında kazanılan büyük seçim zaferi nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın iyi bir tatili fazlasıyla hak ettiğini belirtti.

Zühal, "Sayın Başbakanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı tamamen tüf kayalara oyulmuş doğal mekanlarımızda kısa süreliğine de olsa misafir etmek bizlere büyük bir onur verecektir. Kendilerinin büyülü doğal güzelliklere sahip bölgemizde huzurlu bir tatil yapacağına inanıyorum.Daha önceden kısa bir süreliğine de olsa bölgemizde tatil yapmayı tercih eden Emine Erdoğan'ında tamamen doğal ortamda peribacalarının içlerindeki otantik yapıdaki butik bir otelde misafir etmiştik. Kendileri de oldukça memnun ayrılmışlardı.Eğer yeni hükümet kurulması çalışmaları başlayıncaya kadar bölgemizde tatili tercih etmek isterlerse bizleri sevindireceklerdir." diye konuştu.

Zühal, Erdoğan'a davet başvurusunu Başbakanlık kanalıyla da yaptıklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber