Uzman çavuş şark görevinin bitmesine 15 gün kala şehit oldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Temmuz 2007 14:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mardin'de, dün güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Muzaffer Karaca'nın (27), şark görevini tamamlamasına 15 gün kaldığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, şark görevini tamamlamasına 15 gün kala şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Muzaffer Karaca'nın, Karabük Jandarma Alay Komutanlığına tayini çıkmıştı.

Muzaffer Karaca'nın şehit olduğu haberi, Osmancık ilçesinde büyük üzüntüyle karşılandı. Yeşilçatma Mahallesi'nde oturan Dursun Karaca'ya, oğlunun şehit olduğunu mülki ve askeri yetkililer haber verdi.

Muzaffer Karaca'nın şehit olduğu haberini alan babası Dursun, annesi Menşure ve eşi Aslı Karaca yıkıldı. Sinir krizi ve baygınlık geçiren anne Menşure Karaca'yı, eve gelen sağlık ekipleri iğne vurarak sakinleştirmeye çalıştılar. Anaokuluna giden 6 yaşındaki kızı Bengisu da gözyaşlarına boğuldu.

Oğluyla en son dün telefonla görüştüğünü söyleyen Dursun Karaca, "Eşini istedi. Ben de eşi Aslı'nın biletini aldığımı ve yarın akşam göndereceğimi söyledim. Biz gelinimi göndermeye hazırlanırken, acılı haberi duydum. Diyecek bir sözüm yok vatan sağ olsun" dedi.

Karaca'nın cenazesi, bugün Osmancık hükümet konağı önünde kılınacak ikindi namazının ardından düzenlenecek törenle Büyük Mezarlık'ta toprağa verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber