Ankara'da hamam sefası taşıma suyla sürdürülecek

Haber Giriş : 30 Temmuz 2007 18:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Otelciler ve Hamamcılar Odası Başkanı Turan Güner, 1 Ağustos'tan itibaren yaşanacak su kesintileri nedeniyle hamamların ve bazı otellerin taşıma su ile çalışacaklarını söyledi.

Ağustos ayı başında Ankara'da başlıyacak su kesintilerine karşı bazı sektörler önlem almaya başlıyorlar. Ankara Otelciler ve Hamamcılar Odası Başkanı Turan Güner, su kesintileri nedeniyle hamamların ve otellerin taşıma su ile çalışacaklarını kaydetti.

Turan Güner ANKA'ya yaptığı açıklamada, 1 Ağustos günü başlayacak su kesintilerinin tüm vatandaşlar için olduğu gibi otelciler ve hamamcılar için de korkunç bir durum yaratacağını belirtti. ?Ama bu genelde olan bir tatbikat. Buna engel olmaya çalışmak suyu tamamen bitmesi anlamına gelir? diyen Güner, bazı otel ve hamamların kuyu suyu ile bazılarının ise taşıma su ile çalışmaya başlayacağını bildirdi. Taşıma su konusunda hamamların bağlı bulundukları belediyelerle anlaşmaya başladıklarını söyleyen Güner, belediyelerin de şimdiden imkanlar dahilinde gereken yardımı göstermeye başladığına değindi.

Turan Güner, taşıma suyunun pahalıya geleceğine işaret ederken, ?Suçlu kimseyi bulamıyoruz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber