Kaymakamın koruması polis memuru, ölü olarak bulundu

Haber Giriş : 02 Ağustos 2007 20:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SAMSUN, (DHA)

SAMSUN'un Yakakent İlçesi'nde bir ormanlık alanda bulunan cesedin Sinop ilinde görevli polis memuru 24 yaşındaki Halil Bahar'a ait olduğu anlaşıldı.

Samsun'un Yakakent İlçesi Çamgölü yöresindeki ormanlık alanda 2 gün önce vatandaşlar tarafından bulunun erkek cesedinin kimliği saptandı. Alaçam İlçesi Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cesedin Sinop'un Türkeli İlçesi'nde görevli polis memuru Halil Bahar'a ait olduğu belirlendi. Cesedin üzerinde yapılan otopside Bahar'ın tabancayla vurularak öldürüldüğü saptandı. Polis memurunun ölümüyle ilgili Cumhuriyet Savcılığı'nın soruşturması sürüyor.


KAYMAKAMIN KORUMASI ÖLDÜRÜLMÜŞ OLARAK BULUNDU

- SİNOP'UN TÜRKELİ İLÇESİ KAYMAKAMI ÖZKAN DEMİR'İN KORUMASI 2 YILLIK POLİS MEMURU HALİL BAHAR, SAMSUN'UN YAKAKENT İLÇESİNDE ÖLDÜRÜLMÜŞ OLARAK BULUNDU

(FOTOĞRAFLI)

SERHAT ÖZŞAHİN

SİNOP (İHA) - Sinop'un Türkeli İlçesi Kaymakamı Özkan Demir'in koruması olarak görev yapan polis memuru Halil Bahar, Samsun'un Yakakent ilçesinde öldürülmüş olarak bulundu.

Alınan bilgiye göre, Samsun'un Yakakent ilçesinde vurulmuş halde kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu. 2 gün süren araştırma sonucunda cesedin Sinop'un Türkeli ilçesinde polis memuru çalışan ve bir süredir de İlçe Kaymakamı Özkan Demir'in koruması olarak görev yapan Halil Bahar'a (23) ait olduğu tespit edildi. Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı ve 2 yıllık polis memuru olduğu belirtilen Halil Bahar'ın bekar olduğu kaydedildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber