İçişleri Bakanlığı görevde yükselme sınavı açtı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Ağustos 2007 08:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVLARI İLE İLGİLİ GENEL DUYURU

1- 08 Haziran 2007 tarihli ve 26546 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren ?İçişleri Bakanlığı Personeli Nitelikleri, Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Usul ve Esaslarına Dair Yönetmelik?in ilgili maddeleri uyarınca görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı yapılacaktır.

2- Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatında boş bulunan unvanlı kadrolar için görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavının yapılmasına 16/07/2007 tarihli Bakan Onayı ile karar verilmiştir.

3- Görevde yükselme veya unvan değişikliği sınavına müracaatlar Bakanlığımız (www.icisleri.gov.tr) adresli internet sitesinde yer alan ?Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Formu? ile 20-31 Ağustos 2007 tarihleri arasında yapılacaktır.

4- EK(1-a,b,c) Listelerde; Özlük dosyası Bakanlığımız merkez veya taşra veya bağlı kuruluşlar veya diğer kamu kurum ve kuruluşlarında olan adayların; merkez teşkilatında, sivil savunma birlik müdürlüklerinde veya taşra teşkilatında görevde yükselme veya unvan değişikliği sınavı için ilan edilen kadrolara, sınav müracaat usulü, formun doldurulması ile teslim yerlerine ve adaylara ilişkin usul ve esaslar yer almaktadır.

5- EK(2-a,b,c) Listelerde; görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı için sınav açılan unvanların adı, boş kadro sayısı, görevde yükselme sınavı için eğitime katılacakların sayısı belirtilmektedir.

6- Görevde Yükselme veya unvan değişikliği sınavına katılmak isteyen adayların 20-31 Ağustos 2007 tarihleri arasında internet üzerinden sınav başvuru formunu doldurarak çıktısını alıp imzalamaları ve özlük dosyalarının bulunduğu birime imza karşılığı teslim etmeleri gerekmektedir.

7- Tüm adayların EK(1-a,b,c) ve EK(2-a,b,c) listeleri dikkatlice okuyarak bilgi edinmesi önemle duyurulur.

PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

- Ek (1-a) Özlük dosyası Bakanlığımız merkez teşkilatında olan adaylar için; sınav müracaat usulü, formun doldurulması ile teslim yerlerine ve adaylara ilişkin usul ve esaslar

- Ek (1-b) Özlük dosyası Bakanlığımız taşra teşkilatında olan adaylar için;sınav müracaat usulü, formun doldurulması ile teslim yerlerine ve adaylara ilişkin usul ve esaslar

- Ek (1-c) Özlük dosyası Bakanlığımız bağlı kuruluşları veya diğer kamu kurum ve kuruluşlarında olan adaylar için; sınav müracaat usulü, formun doldurulması ile teslim yerlerine ve adaylara ilişkin usul ve esaslar

- Ek (2-a) Bakanlığımız merkez teşkilatında görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı için ilan edilen kadrolar

- Ek (2-b) Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüklerinde görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı için ilan edilen kadrolar

- Ek (2-c) Bakanlığımız taşra teşkilatında görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı için sınav açılan unvanlar

- (Ek-3) Özlük dosyasının bulunduğu birimlerce doldurulacak ?ADAY BİLGİ FORMU?

- (Ek-4) Özlük dosyasının bulunduğu birimlerce doldurulacak?DEĞERLENDİRME FORMU?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber