Bakanlık döner sermaye konusunda hastaneleri uyardı, yanlış yapanları teşhir etti

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Ağustos 2007 11:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tüm Hastane Başhekimlerinin Dikkatine: Yeni Performans Takip Sistemi İle İlgili Veri Girişi Değerlendirme Raporu Açıklandı

YENİ PERFORMANS TAKİP SİSTEMİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA !!!

?Kurumsal Kaliteyi Geliştirme ve Performans Değerlendirme Yönergesinde? yapılan değişiklik ile ?Yeni Performans Takip Sistemine? geçmişe dönük olarak 2007 yılına ait Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs, Haziran, Temmuz ayı verilerinin her bir ay için ayrı ayrı olarak Ağustos ayı sonuna kadar girilmesi ve bundan sonra ilgili aya ait verilerin düzenli ve doğru girilmesi zorunluluğu getirilmiş idi.

01.08.2007 tarihi itibariyle yaptığımız incelemelerde bazı hastanelerimizin hiç veri girişi yapmadığı, bazılarının kısmi veri girişi yaptığı ve bir kısmının da veri girişinde hatalar yaptığı tespit edilmiştir. Hastanelerimizin önümüzdeki dört aylık (Eylül, Ekim, Kasım, Aralık) dönemde dağıtacağı ek ödeme tutarında herhangi bir düşüş olmaması bakımından veri girişinin zamanında, eksiksiz ve doğru yapılması büyük önem arz etmektedir.

Hastanelerin veri giriş durumunun yer aldığı listeler aşağıda yayınlanmıştır. Listelerin dikkatle incelenmesi, sistemde yer alan yardım dokümanları (sık yapılan yanlışlar, sık sorulan sorular, ilgili bölümlerdeki açıklama kısımları) doğrultusunda, hastanelerden veri girişi yapmayanların verisini bir an önce sisteme girmesi, hastanelerimizce hatalı veri girişi yapılan genel, branş, idareci ve personel bölümlerinde düzeltmeye gidilmesi, eksik bölümlerin tamamlanması büyük önem arz etmektedir.

1) Veri Girişlerini Doğru Yapan Hastaneler için tıklayınız.

2) Eksik ve hatalı veri girişi yapmış hastaneler için tıklayınız.

3) Veri girişi yapmamış hastaneler için tıklayınız

Yardım dokümanları için tıklayınız.

Konu ile İlgili Genelge İçin Tıklayınız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber