Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2007 16:40, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:58

BAKANLAR KURULU TOPLANTISI SONA ERDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi. 11.30'da başlayan toplantı yaklaşık dört buçuk saat sürdü.


Bakanlar Kurulu başladı

Bakanlar Kurulu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Başbakanlık Merkez Bina'da toplandı. Gündem, Cumhurbaşkanlığı seçimleri....

Saat 11.00'de başlayan Kurulun gündeminde Cumhurbaşkanı seçim süreci, başta Ankara olmak üzere Türkiye'de yaşanan su ve kuraklık sorunu, Türk Hava Yolları'nda yaşanan grev tartışmaları ile memurlarla yapılacak toplu görüşmelerde izlenecek yöntemler ele alınacak.

THY'deki grev süreci ile ilgili olarak THY Genel Müdürü Temel Kotil ve Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin'in de Bakanlar Kurulu'na grev süreci hakkında sunum yapacakları bildirildi.

Bakanlar Kurulu toplantısına 22 Temmuz seçimlerinde aday olmayan Devlet bakanı ve Başbakan yardımcısı Abdüllatif Şener katılırken, Sanayi ve Ticaret bakanı Ali Çoşkun, yurt gezisinde olduğu gerekçesiyle katılmıyor. Çoşkun daha önceki Bakanlar Kurulu toplantısında yurtdışı gezisi nedeniyle katılmamıştı.

Öte yandan, Başbakan Erdoğan, Bakanlar Kurulu toplantısı öncesinde İtalya'nın Bari kentinde yapılan Dünya Sualtı Oyunları'nda Dünya Birincisi olan Cenk Devrim Ulusoy ve Dünya İkincisi Derya Can'ı Başbakanlıkta kabul etti. Erdoğan sporcuları başarılarından dolayı kutlarken, sporcular da Erdoğan'a palet hediye ettiler.


BAKANLAR KURULU TOPLANDI

Bakanlar Kurulu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantıda, Cumhurbaşkanı seçim süreci, Ankara'daki su sıkıntısı, kuraklık, memurlarla yapılacak toplu görüşmelerin yanısıra THY'deki grev tartışmaları ele alınıyor. Toplantıya Sanayi ve Ticaret Bakanı Çoşkun yine katılmadı.

.

Bakanlar Kurulu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

Başbakanlık Merkez Binada yapılan toplantı saat 11.30 başladı. Kurulun gündeminde Cumhurbaşkanı seçim süreci, başta Ankara olmak üzere Türkiye'de yaşanan su ve kuraklık sorunu, Türk Hava Yolları'nda yaşanan grev tartışmaları ile memurlarla yapılacak toplu görüşmelerde izlenecek yöntemler ele alınacak. THY'deki grev süreci ile ilgili olarak THY Genel Müdürü Temel Kotil ve Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin'in de Bakanlar Kurulu'na grev süreci hakkında sunum yapacakları bildirildi.

Bakanlar Kurulu toplantısına 22 Temmuz seçimlerinde aday olmayan Devlet bakanı ve Başbakan yardımcısı Abdüllatif Şener katılırken, Sanayi ve Ticaret bakanı Ali Çoşkun, yurt gezisinde olduğu gerekçesiyle katılmıyor. Çoşkun daha önceki Bakanlar Kurulu toplantısında yurtdışı gezisi nedeniyle katılmamıştı.

Öte yandan, Başbakan Erdoğan, Bakanlar Kurulu toplantısı öncesinde İtalya'nın Bari kentinde yapılan Dünya Sualtı Oyunları'nda Dünya Birincisi olan Cenk Devrim Ulusoy ve Dünya İkincisi Derya Can'ı Başbakanlıkta kabul etti. Erdoğan sporcuları başarılarından dolayı kutlarken, sporcular da Erdoğan'a palet hediye ettiler. (ANKA)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber