Telekominikasyon arenasında 3N masaya yatırılacak

Haber Giriş : 13 Ağustos 2007 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Stratejik, Teknik, Ekonomik Araştırmalar Merkezi'nin (STEAM) 27 Ağustos'ta Çırağan Sarayı'nda düzenleyeceği ?8. Telekomünikasyon Arenası?nda sektörün önde gelen temsilcileri bir araya gelerek, yeni dönem beklentilerini masaya yatıracak.

Telekomünikasyon Kurumu'nun (TK) 7 Eylül'deki ?Üçüncü Nesil? iletişim hizmetleri ihalesi öncesinde yapılacak konferansta ?Yeni Nesil Şebekeler: Rekabet ve Beklentiler? ana temalı bir dizi oturum gerçekleştirecek.

Türkiye'deki telekomünikasyon şirketlerinin, yeni nesil teknolojilerin getirdiği fırsatları kamuoyuyla paylaşacağı konferansın açılış konuşmasını Telekomünikasyon Kurumu (TK) Başkanı Tayfun Acarer yapacak. Telekomünikasyon sektörünün üst düzeyde temsil edildiği konferansta Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Paul Doany, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Avea Genel Müdürü Cüneyt Türktan ve Vodafone Genel Müdürü Attila Vitai telefon operatörlerinin ?yeni döneme ilişkin öngörülerini? anlatacak.

Konferansta ayrıca telekomünikasyon sektöründeki kurumların ve şirketlerin üst düzeyde temsil edildiği, ?Yeni nesil şebekelerde yeni açılımlar?, ?Teknolojik altyapıda yeni fırsatlar? ve ?3N ve yeni nesil şebekelerde orta vadeli perspektif? başlıkları altında sunumlar ve panellere de yer verilecek. Konferansta, Avrupa Birliği'nin regülasyon deneyimini WIK Direktörü Dr. Ulrich Stumpf, AB'de yeni teknolojilerin ekonomik boyutunu da ICT Program Başkanı Dr. Hasan Alkaş anlatacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber