Mersin Vali Yardımcısı ve Silifke Kaymakam Vekili Beyoğlu hastaneye kaldırıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2007 15:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin Vali Yardımcısı ve Silifke Kaymakam Vekili Ahmet Beyoğlu, gergin geçen Aksıfat sulama suyu toplantısında tansiyonu düşünce korumaları tarafından hastaneye kaldırıldı.

Silifke Halk Eğitim Merkezi salonunda düzenlenen Aksıfat sulama suyu rotasyon toplantısı, Vali Yardımcısı ve Kaymakam Vekili Ahmet Beyoğlu başkanlığında, Erdemli Belediye Başkanı Musa Mutlu, İlçe Tarım Müdürü Mustafa Cüceloğlu, İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan Kıdemli Başçavuş Yılmaz Çizel, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Osman Okur, belde belediye başkanları ve Silifke'den 30 köy muhtarı ile Erdemli'den 25 köy muhtarının katılımıyla yapıldı.

Toplantıda konuşan Beyoğlu, Silifke'den Aksıfat suyu olarak çıkan, Erdemli'de Lemas Çayı olarak denize dökülen ve bu süreç içerisinde 55 köyün sebze ve meyvelerine hayat veren su için bir program hazırladıklarını belirterek, "Rotasyon halinde köylerimizin alacağı su herkesin işini görecektir. Bütün muhtarlarımızdan bu rotasyona uymalarını istiyoruz" dedi.

Aksıfat sulama suyu rotasyon toplantısında köy muhtarlarını birlik ve beraberliğe çağıran Beyoğlu, "Sulama suyundan faydalanacak Silifke ve Erdemli ilçelerine ait köylerden oluşan 7 grup oluşturduk. Bu 7 gruptan 5, 6 ve 7. grup sulama suyundan faydalanamıyor. Bizim yapmış olduğumuz uygulamada 6 gün 1, 2, 3 ve 4. gruplar, 5, 6 ve 7. gruplar ise 2 gün kullanacak. Suyu 6 gün kullanacak olan grup 2 gün kullanacak olan gruba suyu vermiyor. Bu 2 gün suyu alacak olan grubun çoğunluğu Erdemli'nin köyleridir, çok azı Silifke'nin köyleridir. Hazırlanan rotasyon uygulanabilir 2 gün kes, 6 gün su ver uygulaması başarıyla uygulandığı zaman daha sağlıklı olacağından eminim. Silifkeli köy muhtarlarımızdan istediğim sadece 2 gün suyu kesmeniz. 5, 6 ve 7. grupların da bu suya ihtiyaçları var. Hep birlikte bu sorunu çözelim" diye konuştu.

Gergin geçen toplantı sırasında tansiyonu düşen Mersin Vali Yardımcısı ve Silifke Kaymakam Vekili Ahmet Beyoğlu, korumaları tarafından Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedavisi tamamlanan Beyoğlu, doktorlar tarafından gözetim altında tutuluyor. Üşütmeye bağlı olarak tansiyonu düşen Kaymakam Beyoğlu'na serum takıldığı ve bir süre istirahat edeceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber