Gökçek ASKİ'yi çembere aldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2007 12:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'da yaşanan su sıkıntısından dolayı ASKİ kadrosunu çember altına aldı.

Geçtiğimiz günlerde ASKİ Genel Müdürü İhsan Fincan, genel müdür yardımcıları, daire başkanları ve Özel Kalem Müdürü ile bir toplantı yapan Gökçek, ASKİ Özel Kalem Müdürü Ahmet Polat'ın toplantıdan sonra daire başkanlarına 'Niçin her şeyi Melih Başkan'a konuşuyorsunuz' demesi üzerine olaya sinirlenen Gökçek, ASKİ Özel Kalem Müdürü Ahmet Polat'ı görevden aldı. Başkent Ankara'da yaşanan su sıkıntısından dolayı ASKİ kadrosu ile her gün toplantı yaparak görüş alan Gökçek, geçtiğimiz cuma günü de sabaha kadar ASKİ yönetimi ile toplantı yaptı. ASKİ Özel Kalem Müdürü Polat, toplantıdan sonra bazı daire başkanlarına 'Niçin her şeyi konuşuyorsunuz. Ağzınızı sıkı tutun' demesinin ardından olayı öğrenen Gökçek, ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Bayram Açıkgöz'ü telefonla arayarak, 'Hemen görevden alın' talimatını verdi. Bunun üzerine Polat görevden alındı.

Öte yandan, Gökçek'in önümüzdeki günlerde ASKİ üst kadrosunda bazı görev değişiklikleri yapacağı konuşuluyor. Ankara'da yaşanan su sıkıntısından dolayı bazı medya organları tarafından eleştirilen Gökçek, bundan sonra su sıkıntısının olmaması için gece gündüz bürokratlarıyla toplantı yapıyor. Ankaralı vatandaşların su sıkıntılarını anlatmak için ALO 153'e şikayetlerini bildirmelerinin ardından Gökçek, ALO 153'ü kontrol altına aldı. Gece yarısı kendisini vatandaş gibi tanıtarak ALO 153'ü arayan Gökçek çalışanları denetliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber