'Kayyımlardan hediye almadım, itibar suikasti yapıyorlar'

Süleyman Soylu, "Köşeye sıkışan terör örgütünün itibar suikasti yapıyor." dedi. Soylu, kayyım döneminde bir defa olsun belediyeye gitmediğini belirterek, esnaf ziyaretini, belediyede hediye verilmiş şeklinde gösteriyorlar dedi.

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 27 Ağustos 2019 08:03, Son Güncelleme : 27 Ağustos 2019 10:21
'Kayyımlardan hediye almadım, itibar suikasti yapıyorlar'

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, Mardin Kayyımı'ndan hediye aldığı iddiaları ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştüğünü açıkladı.

Süleyman Soylu ile görüşmesini Twitter hesabından duyuran Ersoy Dede, Mardin'de kayyım yönetiminin ödeme yaptığı Fıratsilver şirketinin mağazasında çekilen fotoğraf için Soylu'nun "Esnaf ziyareti sırasında çekildi" dediğini yazdı.

Ersoy Dede, Soylu'nun kayyım döneminde bir defa olsun belediyeye gitmediğini, bölgeyi ziyaretlerinde de tek bir hediye dahi almadığını, kendisine böyle bir hediye verilmediğini söylediğini aktardı.

Süleyman Soylu haberleri "Köşeye sıkışar terör örgütünün itibar suikastı" dedi. İçişleri Bakanlığı'nın müfettiş görevlendirdiğini de açıkladı.

NE OLMUŞTU

Görevden alınan belediye başkanı Ahmet Türk, daha önceki kayyım binlerce liralık hediyelik malzeme aldıklarını ve belediyeyi ziyarete gelen bakanların bu hediyelerden seçim yaparak hediye aldıklarını iddia etmişti. İddia sırasında Süleyman Soylu'nun bir gümüş hediye seçimi yer alıyordu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber