'Nüfusu 3'te 1 olan İzmir'de, 1.700 araç var'

Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Hamza Dağ, Ekrem İmamoğlu'nun araç sayıları üzerinden manipülasyon yaptığını belirterek, nüfusu İstanbul'un 3'te biri büyüklüğünde olan İzmir'de, toplu ulaşım araçları ve kiralık araçlar hariç 1700'den fazla araç olduğunu açıkladı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 06 Eylül 2019 08:28, Son Güncelleme : 06 Eylül 2019 08:30
'Nüfusu 3'te 1 olan İzmir'de, 1.700 araç var'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim öncesinde İBB bünyesinde 643 yöneticiye karşılık 1717 makam aracı olduğunu belirtmişti. İmamoğlu dün itibariyle de makam aracı olduğunu iddia ettiği araçları Yenikapı'da toplandı ve sergilemeye başladı.

Ancak dün Yenikapı'da sergilenen araçlar arasında, zabıta araçları, evde bakım hizmeti araçları ve Başkanvekili CHP'li Meclis Üyesi Hüseyin Aksu'nun makam aracı mercedes de yer aldı.

Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Hamza Dağ, Yenikapıdaki olay üzerine sosyal emdya hesabından İzmir'le ilgili paylaşımda bulundu. Dağ, İzmir'de, "Nüfus olarak İstanbul'un 3'te 1'i büyüklüğünde olan İzmir'de toplu ulaşım araçları ve kiralık araçlar hariç 1700'den fazla araç var." dedi.

İşte Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Hamza Dağ'ın açıklaması:

"İstanbul Büyükşehir'de araç sayıları üzerinden manipülasyon yapılıyor ve bunun üzerinden bir fotoğraf veriliyor.
Nüfus olarak İstanbul'un 3'te 1'i büyüklüğünde olan İzmir'de toplu ulaşım araçları ve kiralık araçlar hariç 1700'den fazla araç var.

CHP'nin matematiğinin tuttuğunu bugüne kadar hiç görmedik onun için şaşırmıyoruz. Bu arada araç konusunda bir yerden başlamak istiyorsanız İzmir Büyükşehir'in envanterinde ki kayıp araçlardan ve İZSU'da ki gereksiz araç fazlalığından başlayabilirsiniz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber