Kültür Bakanlığı: Uşak Müzesi çalışanlarında köklü değişiklik olacak

Haber Giriş : 22 Ağustos 2007 09:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Uşak Müzesi'nden çalınan Kantlı Deniz Atı'nın ardından başlattığı inceleme sonrasında 38 parça tarihi eserin daha müzeden çalındığını ortaya çıkardı. Bu durumun bazı çalışanlar tarafından yapıldığından şüphelenildiğini açıklayan Bakanlık yetkilileri Uşak Müzesi çalışanlarında köklü bir değişiklik yapılacağını bildirdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileri, teftiş raporu sonuçlarına göre Uşak Müzesi çalışanlarında köklü değişiklikler yapılacağını açıkladı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Uşak Müzesi'nden çalınan Kantlı Deniz Atı'nın ardından başlattığı inceleme sonrasında 38 parça tarihi eserin daha müzeden çalındığını ortaya çıkardı.

Uşak Müzesi olayından sonra bütün müzelerin mercek altına alındığını bildiren Bakanlık yetkilileri, Maraş Müzesi dışında tüm müzelerde doğru işler yapıldığını tespit ettiklerini bildirdi.

Uşak Müzesi'nde ortaya çıkan yeni durumun çalışanlar tarafından yapıldığından da şüphelenildiğini açıklayan Bakanlık yetkilileri, teftiş raporunun, ?hata çalışanlarda? yönünde çıkması halinde Uşak Müzesi çalışanlarında köklü bir değişiklik yapılacağını bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber