2 engelli kadrosu için 103 kişi başvurdu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ağustos 2007 19:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MARDİN'DE 2 ENGELLİ KADROSU İÇİN AÇILAN SINAVA 103 KİŞİ KATILDI

NEZİR GÜNEŞ

MARDİN (İHA) - Mardin Çevre ve Orman İl Müdürlüğü'nde memur olarak istihdam edilecek 2 engelli için açılan sınava 103 kişi katıldı.

Çevre ve Orman İl Müdürlüğü'nde Veri Hazırlama ve Kontrol Birimi'nde engelli kadrosunda memur olarak istihdam edilecek personel için, 13 Mart İlköğretim Okulu'nda müdürlük tarafından yapılan personel alımı sınavına 103 kişi girdi. Sınavda, Engelliler Konfederasyonu Başkan Yardımcısı Hasan Anuk da gözlemci olarak yer aldı. Sınava katılanların lise mezunu ve bilgisayar sertifikası olma zorunluluğu olduğunu belirten Çevre ve Orman İl Müdürü Fahrettin Ay, sözlü mülakatın yapılmadığı sınavlarda en yüksek puanı

alan 2 engellinin bakanlıkları tarafından memur olarak istihdam edileceğini söyledi. Sonuçların, sınav komisyonu tarafından incelenmesinin ardından pazartesi günü belli olacağını belirten Ay, yerleştirmelerin ise bakanlık tarafından önümüzdeki günlerde yapılacağını ifade etti. Memur adaylarının 2 saat boyunca Türkçe, Sosyal Bilgiler, Matematik ve Genel Kültür'den oluşan soruları cevaplamak için ter döktüğü sınav sırasında, bazı memur adaylarının yakınlarının da okul içinde heyecanla bekledikleri gözlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber