Sezer'le Gül'ün sanal karşılaşmasından Gül galip çıktı

Haber Giriş : 29 Ağustos 2007 12:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İnternet arama motoru Google'un sonuçlarına göre 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i sanal dünyada karşılaştıran Googlefight'a göre Gül, Sezer'i az bir farkla geçti.

İnternet arama motoru Google'un sonuçlarına göre 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i sanal ortamda karşılaştıran Googlefight'a göre Gül, Sezer'i az bir farkla geçti.

Dünyanın en ünlü sanal arama motoru Google'da kişilerin ismini yazınca onlar hakkında yayınlanan tüm haber, yorum ve makalenin toplam sayılarına göre karşılaştırma yapan Googlefight sitesi, Gül'ün Sezer'den az bir farkla önde olduğu sonucunu ortaya koydu.

İki ismi sanal ortamda karşılaştıran siteye göre Fight'ta, Abdullah Gül için 2 milyon 310 bin, Ahmet Necdet Sezer için ise 2 milyon 290 bin sonuç çıktı. Buna göre Gül, Sezer'i 20 bin sonuç fazlasıyla sanal ortamdaki aramalarda geçmiş oldu.

7 yıldır siyasi arenada olan Sezer'in, 15 yıldan fazla bir süredir siyaset hayatında bulunan Gül ile başa baş olması dikkat çekti

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber