Mansur Yavaş'tan 'mobil uygulama' hamlesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini belge ve fotoğraflarla ileteceği yeni bir mobil uygulama için harekete geçti. İsmini vatandaşın belirleyeceği uygulama ilk olarak Yavaş'ın telefonuna yüklendi. İsmi değişecek Mavi Masa'da da sorunları tespit için 15 kişilik gezici bir denetim ekibi kurulacak.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Ekim 2019 11:44, Son Güncelleme : 18 Ekim 2019 11:46
Mansur Yavaş'tan 'mobil uygulama' hamlesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın "Mobil uygulamamızı yeniliyoruz, ismini siz koyun istiyoruz" sloganıyla başlattığı kampanyayla yeni uygulamanın adı gelen önerilerin arasından seçilerek belirlenecek.

Yeni mobil uygulamaya dair çalışmalar devam ederken ilk örnek uygulama doğrudan Mansur Yavaş'ın telefonuna yüklendi. Ankaralıların belediyeye ilettikleri sorunlar ve talepler bu uygulama aracılığıyla doğrudan Mansur Yavaş'a iletiliyor. Gelen sorunu ve talebi "paylaş" butonu aracılığıyla ilgili daire başkanına yönlendirebilen Yavaş vatandaşları arayarak konuyla ilgili bilgi veriyor. İlerleyen süreçte bu uygulamayı tüm daire başkanlarının ve üst düzey bürokratların kullanması, sorun ve taleplerin daha hızlı çözüme kavuşturması amaçlanıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber