Fenerbahçe'den Erdoğan'a... Aidatınızı yatırın

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Genel kurullara ve yüksek divan kurullarına katılmak için yıllık aidatları yatırmak gerekiyor. Lütfen bunu not alın. Aidat yatırmazsanız sizi kabul edemeyeceğiz

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 26 Ekim 2019 19:47, Son Güncelleme : 26 Ekim 2019 20:24

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu (YDK) Ekim Ayı Olağan Toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde başladı. Toplantıda ilk konuşmayı, Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük yaptı.

'Erdoğan, Beşiktaş'ın Fenerbahçe maçına çıkması için devrede' iddiası Sözlerine "12 Cumhurbaşkanımızdan 2'si takım tutmuyordu. Geriye kalan 10 Cumhurbaşkanından başta Gazi Mustafa Kemal Paşa, sonra da şimdiki Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan olmak üzere 6'sı Fenerbahçeli. Bu bizim için iftihardır" diye başlayan Küçük, şöyle devam etti:

"2011 yılında bir önceki başkanımız, kulübümüze büyük emekler vermiş Aziz Yıldırım da kumpas sonucu cezaevine atılmıştır. Biz eziyet çeken bir kulübüz. Ama değerlerimizle iftihar ediyoruz. Çok değerli üyelerimiz var. Sayın Cumhurbaşkanım, 21 senedir çözemediğim sıkıntı var, bunu çözmek istiyorum. 1998'de bir kongre oldu ve Aziz Yıldırım rakibimdi, 1 farkla kazandı. 1500 üye 1 oya sahip çıktı, Aziz Yıldırım'a tepki ve katkı verdiler. O oyu bulamıyorum, belki sizindir. Merak ettim. İyi ki ben kazanmamışım diyorum. Aziz Yıldırım'ın kulübe çok büyük katkıları oldu."

Küçük, Erdoğan'a aidatı yatırması gerektiği konusunda esprili bir uyarıda da bulundu:

"Genel kurullara ve yüksek divan kurullarına katılmak için yıllık aidatları yatırmak gerekiyor. Lütfen bunu not alın. Aidat yatırmazsanız sizi kabul edemeyeceğiz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber