Kadıköy'de müthiş gece! 6. gol var

Fenerbahçe, Süper Lig'in 9. haftasında Konyaspor'u 5-1 mağlup etti.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 26 Ekim 2019 21:26, Son Güncelleme : 26 Ekim 2019 22:01
Kadıköy'de müthiş gece! 6. gol var

Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe kendi evinde Konyaspor ile karşılaştı. Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 5-1 mağlup etti.

Kadıköy'de Fenerbahçe'nin gollerini 11. dakikada Garry Rodrigues 14. dakikada Zanka, 28. dakikada Ozan Tufan, 79. dakikada Luiz Gustavo 82. dakikada Vedat Muriç attı. Konyaspor'un tek golünü 16. dakikad akendş kalesine Serdar Aziz kaydetti.

Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 17'ye yükseltti ve lider Alanyaspor ile puan farkını 1'e indirdi. Konyaspor ise 12 puanla 8. sırada yer aldı.

İLK 11'LER:

FENERBAHÇE: Altay; Isla, Zanka, Serdar Aziz, Hasan Ali; Ozan Tufan, Gustavo; Moses, Emre Belözoğlu, Garry Rodrigues; Vedat Muriqi.

SAKAT: Nabil Dirar

İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR: Ertuğrul, Skubic, Ali Turan, Anicic, Alper, Jevtovic, Jonsson, Miya, Milosevic, Ömer Ali, Mücahit Can

SAKAT: Hurtado

CEZALI: Serkan Kırıntılı

Fenerbahçe ile Konyaspor arasında Ülker Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı 39 bin 425 biletli seyirci takip etti.

Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe ile Konyaspor, Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertli taraftarlar müsabakaya yoğun ilgi gösterirken, Konya taraftarları da kendilerine ayrılan bölümde yer aldı. Bu mücadeleyi statta 39 bin 425 biletli seyirci takip etti. Sarı-lacivertli taraftarlar 90 dakika boyunca takımlarına tezahüratlarıyla destek verirken, farklı galibiyetten ve oynadıkları oyundan dolayı mutlu oldukları gözlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber