Komutanlar Köşk resepsiyonunda yok

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2007 13:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kalabalık olacağı gerekçesiyle ikiye böldüğü ve ilk turunu 5 Eylül'de vereceği Çankaya Köşkü'ndeki Resepsiyonu'na Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanları'nın katılmayacağı öğrenildi.

Gül. yarın saat 11.00'de yapılacak ilk resepsiyona devlet erkanını, Cuma günü saat 16.00'da yapılacak ikinci resepsiyon ise medya, işx ve sanat dünyası davet etmişti.

Komutanların 5 - 6 ve 7 Eylül tarihleri arasında Ankara'da olmayacakları ve bu yüzden her iki resepsiyona da katılamayacakları öğrenildi.. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Kara Kuvvetleri Komutanı Org. İlker Başbuğ, Deniz Kuvvetleri Komutanı Ora. Metin Ataç, Hava Kuvvetleri Komutanı Org. Aydoğan Babaoğlu ve Jandarma Genel Komutanı Org. Işık Koşaner 5 - 6 ve ' Eylül tarihlerinde ordu komutanlıklarını ziyaret edecekler.

Her yıl Yüksek Askeri Şura'nın bitimi ile birlikte, 30 Ağustos'tan sonra nöbet değişimlerinin ardından TSK'da komuta kademesinin ordu komutanlıklarını ziyaret etmesinin de gelenek olduğu belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber