Trafik polisine rüşvet teklif eden şahıs tutuklandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2007 18:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adapazarı'nda, sahte ehliyetle yakalandıktan sonra polise rüşvet teklif eden bir şahıs tutuklandı.

Sedat Kirtetepe Caddesi'nde yapılan trafik uygulamasında durdurulan 38 AS 571 plakalı otomobilin sürücüsü Aydın Ç. (27), polislere Fadıl Çelik adına düzenlenmiş sahte sürücü belgesini gösterdi. Sürücü belgesinin sahte olduğunun anlaşılması üzerine otomobil ve sürücüsü emniyet müdürlüğüne götürüldü. Polisler otomobilde yaptıkları aramada, Aydın Ç.'ye ait ruhsatsız üzerinde "GABILONDOY CIA VITORIA (ESPANA)" ibaresi yazılı LLAMA marka 7.56 mm çapında 840104 seri nolu tabanca, bir şarjör, 7 adet MKE yapımı

fişek ele geçirdi. Kendini polise Fadıl Çelik olarak tanıtan şahsın çantasında Aydın Ç. ve Mevlüt Çelik adına tanzim edilmiş nüfus cüzdanları bulundu.

Emniyet müdürlüğü bahçesinde görevli polise suç unsurlarını görmemeleri ve kendisini serbest bırakmaları karşılığında 200 YTL rüşvet teklif eden Aydın Ç. paranın yetmemesi durumunda kredi kartından bin YTL daha çek vermeyi teklif etti. Sahte sürücü belgesi ve ruhsatsız silahla yakalanan ve polise rüşvet teklif eden şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber