Ankara Valiliği'ne ISO 9001 sertifikası

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Eylül 2007 13:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Valisi Kemal Önal, valilik olarak vatandaş odaklı hizmeti en üst seviyeye çıkarmanın ana hedefleri olduğunu söyledi.

Vali Önal, Progel Eğitim Danışmanlık Limited Şirketi tarafından Ankara Valiliği Özel Kalem Müdürlüğüne verilen ISO 9001:2000 sertifikası töreninde valiliğin vatandaş odaklı hizmetlerini sürdürdüğünü belirtti.

Kurumda hizmet verimini arttırmak için çaba sarfettiklerini ifade eden Önal, Ankara Valiliği Özel Kalem Müdürlüğünün belge almak için denetimden geçerek eksiklerini giderdiğini söyledi.

Buna benzer bir çalışmanın Özel İdare Genel Sekreterliği tarafından da sürdürüldüğünü ifade eden Önal, ''Vatandaş odaklı hizmeti en üst seviyeye çıkarmak ana hedefimizdir'' dedi.

Aldıkları belgenin kendilerini asla gevşetmeyeceğini belirten Önal, ''Bizim mutluluğumuzun bizden hizmet alan vatandaşın mutluluğu ile birleşmesini planlıyoruz'' dedi.

Progel Eğitim Danışmanlık Limited Şirketi sahibi Özlem Numanoğlu da, Ankara Valiliğinde danışmanlık anlamında bir çalışma başlattıklarını bildirerek, valilik olarak Türkiye'de ilk kez Ankara Valiliğinin ISO 9001:2000 sertifikasına sahip olduğunu söyledi.

Valiliğin hızlı, dürüst ve güvenilir bir sistem içerisinde çalışmalarını yürüttüğünü ifade eden Numanoğlu, valiliğin hızlı, dürüst ve güvenli bir sistem içinde çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, bu sertifikayı Ankara Valiliğine vermekten gurur duyduğunu söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber