Kadir Topbaş, eşiyle birlikte umreye gtti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2007 21:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TOPBAŞ UMREYE GİTTİ

- İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADİR TOPBAŞ:

- "RAMAZAN'DA İSTANBUL İLE İLGİLİ TEDBİRLERİ ALDIK"

- "HAVAŞ VE TAKSİCİLER KOOPERATİFİ ARASINDAKİ SORUN ÇÖZÜLECEK"

- "PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN BELEDİYE OTOBÜSLERİ 3 GÜN BEDAVA"

TUNCER CENGİZ

İSTANBUL (İHA) - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, eşi Özleyiş Topbaş ile umreye gitti. Topbaş, Ramazan ayında ve okulların açılmasıyla birlikte oluşacak trafik yoğunluğuna karşı önlemlerin alındığını söyledi.

Topbaş, Sultançiftliği metro hattının ve E-5 Metrobüs'ün yılbaşına kadar yüzde 50 indirimle hizmet vereceğini, okulların açıldığı 17 Eylül Pazartesi ve 3 gün toplu taşımanın ücretsiz olacağını söyledi.

Saudia Havayolları'nın tarifeli seferiyle saat 16.10'da İstanbul'dan Cidde'ye giden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda yolculuk öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Topbaş, Pazartesi günü okulların açılacak olmasından dolayı trafikte olağanüstü bir sıkışıklığın meydana gelmemesi için vatandaşları toplu taşıma araçlarını kullanmaları konusunda uyardı. Pazartesi gününden itibaren toplu taşıma araçlarının ilk 3 gün sabah ve akşam saatlerinde bedava

olacağını belirten Topbaş, Sultançiftliği metro hattının ve Metrobus hattının Pazartesi günü açılacağını söyledi. Topbaş, "Tabi eksiğimiz var. Bunları zamanla tamamlayacağız. Zamana ihtiyacımız var. Yılbaşına kadar bu iki sistemden vatandaşlarımız yüzde 50 indirimle yararlanacak. Vatandaşlarımızı alıştırmak, tercih etmelerini sağlamak istiyoruz" dedi.

Topbaş, yapılan yatırımların etkisini 2012 yılında göstereceğini belirterek, hedeflerinin 2012 yılında İstanbul'da ulaşımı tamamen rahatlatmak olduğunu sözlerine ekledi. Topbaş, Ramazan ayının bütün İstanbullular için güzel geçmesini dileyerek her türlü tedbirin alındığını da bildirdi.

Başkan Topbaş, havalimanında taksicilerle Havaş arasında yaşanan yolcu taşıma problemi hakkında sorulan soru üzerine ise UKOME'nin yarın yapılacak toplantı gündeminde bu konunun bulunduğunu ifade ederek, "İnanıyorum ki bu sorun çözülecektir" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber