Öğretim üyeleri, kitap gelirlerini şehit ve gazi ailelerine bağışladılar

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2007 21:11, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Fene Edebiyet Fakültesi Matematik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Galip Oturanç ile öğrencisi Dr. Şerife Faydaoğlu'nca hazırlanan ders kitabının telif hakkı Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi'ne bağışlandı.

1995 yılında öğrencisi Dr. Şerife Faydaoğlu ile birlikte hazırladığı tezin yıllardır üniversitede okunduğunu ancak kitap haline getirilmediğini belirten Doç. Dr. Galip Oturanç, "Kitabımız, 1995 yılında çalıştığımız yüksek lisans tez çalışmasının bir ürünüdür. Yaklaşık 12 yıllık bir sürede olgunlaştırarak bugünlere getirdik. 'Bazı Isı İletim Problemlerinin Laplace Dönüşümü Kullanılarak Çözülmesi' adlı kitabımızın yazarlar telif hakkını Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi kullanacak. Bu bağışın örnek bir davranış olarak görülmesini istiyoruz" dedi.

Dernek Başkanı Cafer Çelik ise, kendilerine destek olan Doç. Dr. Oturanç ve Dr. Faydaoğlu'na teşekkür ederken, şehit ve gazilerin emaneti olan çocuklarına ve ailelerine en iyi şekilde bakmanın görevleri olduğunu sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber