Başhekim, kavga ettiği doktorun burnunu kırdı

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 15 Eylül 2007 07:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hasta yakınlarının doktorlarla kavgalarına şahit hastanelerde şimdi de yöneticilerle doktorların kavgaları konuşuluyor.

İstanbul İl Özel İdaresi Ağız ve Diş Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Abdulkadir Özkömürcü ile diş hekimi Mustafa Dinç arasındaki tartışma karakolda noktalandı. Doktorların mesaiye zamanında gelip gelmediğini sıkı takibe alan Başhekim Abdulkadir Özkömürcü, odasına çağırdığı Mustafa Dinç ile tartıştı. Başhekim odasından burnu kırılmış vaziyette çıkan Dinç, Özkömürcü'nün kendisine hakaret ve küfürler ederek yumruk attığını ileri sürdü.

Şişli Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulunan Mustafa Dinç, burun ameliyatı olarak 8 günlük iş göremez raporu aldı. Karakolda verdiği ifadede de olayı şöyle anlattı: "Bizlerin hastane girişlerinde kullandığı manyetik kartlar var. Buna ilave olarak mesai defteri tutuluyor. O gün benim saat 8'den önce giriş yaptığım belli. Ayrıca başhekim odamıza kontrole geldi ve bizi gördü. Ancak mesai defterini imzalamayı unutmuşuz. Bu yüzden beni odasına çağırdı ve hakaretler etti. Küfür edip beni odasından kovunca ben de bu şekilde küfürlü konuşamayacağını söyledim. Bunun üzerine bana yumruk attı."

Bundan 1 hafta önce de başhekim Özkömürcü'nün kendisine saat 8'i 8 dakika geçe işe geldiği gerekçesiyle uyarı cezası verdiğini anlatan Mustafa Dinç, "Hastanede herkes huzursuz, devamlı insanlardan savunma alıyor. Bizler çalışmamızı aksatmıyoruz. Ben günde 100 diş çekiyorum. Ayda ortalama 120-130 protez yapıyoruz. Özveriyle çalışıyoruz ama karşılığında burnumuz kırılıyor." diye konuştu. Başhekim Abdulkadir Özkömürcü ise valilik ve sağlık müdürlüğünün izin vermesi durumunda açıklama yapabileceğini söyledi. Tuncer Çetinkaya, İstanbul

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber