Adıyaman Devlet Hastanesi bahçesinde kavga: 2 ölü, 3 yaralı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Eylül 2007 15:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adıyaman'da hastane bahçesinde çıkan kavgada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman Devlet Hastanesi'nin bahçesinde iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Ali A. bıçakla, Aziz Gül, İsmail Gül, Mehmet Şahin ve Yusuf Gül, tabancayla yaralandı. Yusuf Gül ve Ali A, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar Aziz Gül, İsmail Gül ve Mehmet Şahin, Adıyaman 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ali A. ve Abuzer A'nın yakını olduğu ve hastanenin röntgen servisinde çalıştığı belirtilen K.A. ile hastanede yatan yakınlarını ziyarete gelen Gül ailesinin fertleri arasında 3 gün önce de kavga çıktığı öğrenildi.

Kavgada silah kullandığı öne sürülen Abuzer A'nın olay yerinden kaçtığı ve yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

Ali A. ve Yusuf Gül'ün cesetleri, Adıyaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


Adıyaman Devlet Hastanesi bahçesinde kavga: 2 ölü, 3 yaralı

Adıyaman Devlet Hastanesi'nin bahçesinde çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişide yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay 4 gün önce Adıyaman Devlet Hastanesi aciline gelen F. A isimli bayandan acilde görevli teknisyen tarafından telefon numarası istemesiyle başladı.

F.A hemen olayı yakınlarına aktardı. Bunun üzerine F.A'nın yakınları hastaneye baskın düzenleyerek hastanede görevli teknisyeni darp etti.

Olaydan sadece 4 gün sonra hastaneye akrabalarını ziyaret bahanesiyle gelen A. ailesi, Gül ailesi ile sopalı, bıçaklı ve silahlı kavgaya tutuştu. Meydana gelen kavgada Ali A. ve Yusuf Gül hayatını kaybetti.

Aziz Gül, İsmail Gül ve Mehmet Şahin de çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar Adıyaman Devlet Hastanesi ve 82. Yıl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, Çevik Kuvvet ve Özel Hareket Timleri de hazır bulundu. Panzerlerin sevk edildiği Adıyaman Devlet Hastanesi'nde kuş uçurtulmuyor.

Devlet Hastanesi çevresinde kordon oluşturan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hastaneye hiç kimseyi yaklaştırmıyor.

Bu arada olayın firarisi olan Abuzer A.'nın aranması sürerken, olayla ilgili çok sayıda gözaltı olduğu bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber