Suları kesik Milli Eğitim Müdürlüğü'nde personel su ihtiyacını camiden karşılıyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Eylül 2007 19:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Osmaniye'de eğitim ve öğretimin idare edildiği Milli Eğitim Müdürlüğü'nün sularının bir aydır kesik olduğu bildirildi.

Borcundan dolayı kesilen sular nedeniyle kurum tuvaletini kullanamayan personeller 50 YKR ödeyerek 200 metre mesafedeki caminin tuvaletini kullanıyor. Suların kesik olmasından dolayı müdürlükteki tuvaletlerin kapısında "Tuvaletler arızalıdır lütfen kullanmayınız" yazıyor.

İhtiyaç gidermek için erkek personellerin civardaki Kurtuluş Cami tuvaletine bayan personellerin ise evlerine gittikleri kaydedildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki memurlar daha önce böyle bir şey görmediklerini, bina içerisindeki tuvaletlerin sularının kesik olmasından dolayı çok kötü kokular oluştuğunu ve çalışamadıklarını söylüyor.

Bu durumun işlerini olumsuz yönde etkilediğini söyleyen memurlar, "Bir devlet kuruluşunun hem de geleceğimizin teminatı gençlerimizin eğitimi için hizmet veren bir kurumun sularının kesilmesine anlam veremiyoruz. Tuvaletleri kullanamıyoruz. Susuzluk nedeniyle pis kokular geliyor. Sorunun bir an önce çözülmesini ve suların yeniden akmasını bekliyoruz" diyerek tepkilerini dile getiriyor.

Bu arada Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ayan, konuyla ilgili fazla konuşmak istemediğini fakat bu durumdan kendisinin sorumlu olmadığını ifade ediyor.

Belediye Başkanı Davut Çuhadar ise eğitim öğretime başlanılan bugünlerde hiçbir okulun sularının kesik olmadığını belirterek, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ise borcundan dolayı sularının kesildiğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber