TRT Eğitim Dairesi'nde yeni görevlendirme

Yaklaşık 4 yıldır TRT World Araştırma ve Vizyon Direktörlüğü görevini yürüten Pınar Kandemir; TRT Eğitim Dairesi Başkanı olarak atandı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 16 Mart 2020 15:55, Son Güncelleme : 16 Mart 2020 15:57
TRT Eğitim Dairesi'nde yeni görevlendirme

2016 yılından bu yana TRT World Araştırma ve Vizyon Direktörlüğü görevini yürüten Pınar Kandemir; TRT'nin önemli birimlerinden Eğitim Dairesi Başkanlığının başına getirildi.

Medya, iletişim ve kamu politikaları alanlarında güçlü bir deneyimi bulunan Pınar Kandemir, yeni görevine atanmadan önce TRT World Research Centre (TRT World Araştırma Merkezi), TRT World Forum ve TRT World Citizen'ın kurucu direktörlüğü görevlerini yürütüyordu.

Kandemir'in başında bulunduğu, dünya çapında etkiye sahip olan TRT World Forum ve uluslararası sosyal sorumluluk projeleriyle ses getiren TRT World Citizen faaliyette bulunduğu ilk günden beri uluslararası arenada prestijli ödüllere layık görülmüştü. Bu markalar altında yapılan çalışmalar Birleşmiş Milletler de dahil olmak üzere farklı platformlarda Türkiye'nin tanıtımına önemli katkılarda bulunmuştu.

Halen EBU (Avrupa Yayın Birliği) Haber Kurulu Üyesi olan Kandemir, yeni göreviyle birlikte TRT'nin eğitim çalışmalarının başına geçmiş oldu.

Lisans ve Yüksek Lisans eğitimini Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler üzerine yapan Pınar Kandemir, Doktora çalışmasını ise Kings College London'da yine Siyaset Bilimi üzerine sürdürmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber