Vali, polis memurlarıyla iftar etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2007 18:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

VALİ ÇAKACAK POLİS KONTROL NOKTASINDA İFTAR AÇTI

- VAN-HAKKARİ-GÜRPINAR KARAYOLU ÜZERİNDE BULUNUN POLİS NOKTASI'NDA İFTARINI AÇAN VALİ ÇAKACAK:

- "VATANDAŞLA İÇ İÇE OLAN KURUMLARLA İFTAR AÇIYORUM"

- "POLİS MEMURLARININ GÖREV YAPTIKLARI YERDE HEP BİRLİKTE İFTAR YAPMAYI UYGUN BULDUK"

ŞÜKRÜ AKYÜZ

VAN (İHA) - Van Valisi Özdemir Çakcak, iftar yemeğini Van-Hakkari-Gürpınar karayolu üzerinde bulunun polis kontrol noktasında açtı.

Gürpınar ilçesinde bulunan polis noktasına gelen Van Valisi Özdemir Çakacak, Gürpınar İlçe Kaymakam Vekili olan Başkale Kaymakamı Ali Arslantaş, Güpınar İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Kurt, Van Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez, müdür yardımcıları ve şube müdürleri tarafından karşılandı. Polis kontrol noktasında görev yapan polis memurları ile iftarını açan Vali Çakacak, Ramazan ayının başından beri her iftar davetine gitmediklerini söyledi. Vali Çakacak, sadece hasta, fakir vatandaşların yanı sıra gazi ve şehit aileleri ile iftar yaptıklarını söyledi. Burada da kontrol noktasında polislerle iftarı açtıklarını ifade eden Vali Çakacak, "Vatandaş ve vatandaşlarla iç içe olan kurumlarla iftar açıyorum. Özellikle emniyet müdürlüğünde değil de polis memurlarının görev yaptıkları yerde hep birlikte iftar yapmayı uygun bulduk. Burada ilçede noktada görev yapan arkadaşlarla en azından bir iftar akşamında beraber olmayı istedik" dedi.

Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez ise, polis noktasında görev yapan memur arkadaşlar ile iftarlarını açtıklarını ifade ederek, "Sayın valimizin bizlerle beraber burada görev yapan arkadaşlarla iftar yapması bize büyük bir şevk ve manevi bir duygu verdi. Bizimle iftara katıldığı için sayın valimize teşkilatım adına teşekkür ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Yemek sonrası içilen çayların ardından Vali Çakacak yemeğe katılanlarla tek tek tokalaşarak polis kontrol noktasından ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber