Mezarlıktan dönerken kazada öldü

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 15 Ekim 2007 17:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

SAMSUN'da ilköğretim Okulu 2'nci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Ayten Şeker, annesiyle birlikte aile büyüklerinin mezarlarını ziyaret ettikten sonra dönerken meydana gelen trafik kazasında öldü. Küçük kızlarının cenazesini gözyaşları arasında toprağa veren yakınları sinir krizi geçirdi.

Kaza, bayramın ikinci gününde Samsun'un Yeşilkent Beldesi meydana geldi. Annesi 28 yaşındaki Dilek Şeker ile birlikte aile büyüklerinin mezarlarını ziyaret eden Ayten Şeker, yaya olarak dönmek istedi. Bu sırada Trabzon'dan Ankara yönüne giden 38 yaşındaki Metin Batuk yönetimindeki 34 EK 3141 plakalı otomobil yolun karşı tarafına geçmek isteyen Şehit Cengiz Topel İlköğretim Okulu 2- B sınıfı öğrencisi Ayten Şeker'e çarptı. Ağır yaralanan Şeker, otomobil sürücüsü Metin B. tarafından Samsun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayten Şeker, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kızlarının ölüm haberiyle yıkılan ailesi sinir krizleri geçirdi. Ayten Şeker'in cenazesi Fatih Mahallesi'ndeki evinin önünden alınarak Kıranköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. Baba 33 yaşındaki Ahmet ile annesi Dilek Şeker kızlarının cenazesinde gözyaşlarına boğuldu.

Ayten Şeker'in trafik kazasında öldüğünü öğrenen Şehit Cengiz Topel İlköğretim Okulu'ndaki arkadaşları da bugün üzüntüye boğuldu. Okul Müdürü İsmail Tütüncü, ?İlk haberi aldığımızda çok üzüldük. Ayten derslerinde başarılı bir öğrencimizdi. Çocukların bu olaydan çok fazla etkilenebileceğini düşündüğümüz için okulda herhangi bir tören yapmayı uygun görmedik? diye konuştu.

Gözaltına alınan otomobil sürücüsü Metin Batuk, sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber