Polise halkla ilişkiler kursu

Haber Giriş : 15 Ekim 2007 16:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emniyet Genel Müdürlüğü, 81 ilde Bilgi Edinme ve Halkla İlişkiler şubelerinde çalışan personele eğitim veriyor. 150'ye yakın polisin katıldığı kursta vatandaşa yaklaşım şeklinden, başvuruların değerlendirilmesi, toplum destekli polis gibi konularda Polis Akademisi öğretim üyelerince eğitim veriliyor.

ANKARA (ANKA) - Emniyet Genel Müdürlüğü, 81 ilde Bilgi Edinme ve Halkla İlişkiler şubelerinde çalışan personele eğitim veriyor. 150'ye yakın polisin katıldığı kursta vatandaşa yaklaşım şeklinden, başvuruların değerlendirilmesi, toplum destekli polis gibi konularda Polis Akademisi öğretim üyelerince eğitim veriliyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 7. kez düzenlendiği kursa 81 il emniyet müdürlüğünden 150'ye yakın polis katıldı. Kursta Polis Akademisi öğretim üyeleri, Polis Meslek Etiği, Halkla İlişkiler, Polis-Medya İlişkileri, Bilgi Edinme Kanunu, İnsan Hakları, Toplum Desteğinin Alınması ve Vatandaşa Yaklaşım Yöntemleri gibi konularda eğitim verecek.

İl emniyet müdürlüklerinde Basın ve Halkla İlişkiler ve Bilgi Edinme Şubeleri'nde görev alan kişilerden seçilen kursiyerlerin emniyet amiri, başkomiser, komiser ve polis memurlarından oluştuğu öğrenildi. Kurs sonunda katılımcılara sertifika verileceği ve eğitimlerin illerde devam edeceği bildirildi.(

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber