Avrupalı eğitimciler Adıyaman'da

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ekim 2007 11:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Hayat Boyu Öğrenme Programı (LLP) Ortak Konulu Program kapsamında yürütülmekte olan eğitim uzmanları ve eğitim yöneticilerinin çalışma ziyaretleri çerçevesinde Avrupalı eğitimciler Adıyaman'a geldi.

Avrupa Birliğine üye ve aday ülkelerden İzlanda, Çekostavakya, İspanya, Litvanya ve İsveç'ten 5 kişilik eğitimci grubu Milli Eğitim Müdürü Gafur Büyükfırat'ı makamında ziyaret etti. Okullarda verilen eğitimleri yerinde görmek için eğimciler okulları gezecek olan heyete bilgi veren Milli Eğitim Müdürü Gafur Büyükfırat, "Avrupa Birliği tarafından 1978 yılından beri çeşitli isimler altında uyguladığı Arion gezileri kapsamında, eğitim uzmanları ve yöneticileri diğer Avrupa ülkelerinin eğitim sistemlerini daha yakından tanımak, ülkelerinin eğitim sistemlerindeki yenilikleri yakından takip etmek, yerli eğitim sistemini diğer Avrupalı eğitim yöneticilerine ve uzmanlara tanıtmak, elde edilen bilgi ve tecrübelerin yaygınlaştırılmasını ve eğitim sistemine katkısını sağlamak amacıyla düzenleniyor" dedi.

Ziyaret sonunda Milli Eğitim Müdürü Gafur Büyükfırat eğitimcilere hediye verirken, yabancı eğitimcilerde Büyşükfırat'a hediye verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber