TOKİ'ye uluslararası ödül

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Ekim 2007 16:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Avrupa'nın en önemli üç uluslararası gayreminkul fuarından biri olan Barcelona Meeting Point (BMP), Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığını, Türkiye'de uzun yıllardır sürdürdüğü başarılı toplu konut geliştirme çalışmaları dolayısıyla, 'En İyi Uluslararası Gayrımenkul Projesi' ödülüne layık gördü.

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, dünyadaki büyük gayrimenkul firmaları ve finans şirketlerinin katıldığı, uluslararası sempozyumların da düzenlendiği, bu yıl 6-11 Kasım günleri arasında yapılacak fuara, onur konuğu olarak davet edildi. Bayraktar, 8 Kasım'da düzenlenecek tören ile ödülünü alacak.

BMP platformunda, "En iyi Uluslararası Gayrimenkul Profesyoneli", "En İyi İspanyol Gayrimenkul Projesi", En İyi Uluslararası Gayrimenkul Projesi" alanlarında ödül veriliyor.

Bu yıl TOKİ, "girişimci çalışmaları, Türkiye ve ülke halkının ekonomik kalkınmasına, sosyal koşullarına verdiği destek" nedeniyle "En İyi Uluslararası Gayrimenkul Projesi" ödülüne layık görüldü.

Emlak Konut da, fuara Türkiye standında katılacak.

Bu arada yaklaşık 5 yıldır vekaleten sürdürdüğü TOKİ Başkanlığına asaleten atanan Erdoğan Bayraktar, "5 yıl sonra gelen asaleten atama, bize yeni bir motivasyon getirmez. Ben vekaleten görev yaparken de bir eziklik hissetmedim" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber