AKP'li başkandan 100 bin kontör hediye

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Ekim 2007 16:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum'un Palandöken ilçesi Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal, bir televizyon kanalındaki ?Halkın Yıldızları? adlı yarışmada finale kalan hemşehrisi Selami Durmuş'a, SMS oylarının artması için 100 bin kontör hediye etti.

ATV televizyonunda yayınlanan ve bu hafta finali yapılacak olan "Halkın Yıldızları" yarışmasının finalistlerinden Erzurumlu Selami Durmuş'a memleketinden destek yağdı. Durmuş için ?Gönüllerin Yıldızı? adıyla kampanya düzenlenen kentte, valilik de basın bürolarına gönderdiği bültenlerle Durmuş'a destek istedi.

Palandöken Belediye Başkanı Birdal, yaptığı açıklamada Durmuş'un Erzurum'u temsil ettiğini belirterek, "Bir Erzurumlu kardeşimizin böyle bir yarışmada finale kalmış olması, bizim için en büyük gururdur. Sevgili Selami'nin asıl bu saatten sonra bizlere ihtiyacı var? dedi.

-BÜYÜKŞEHİR'DEN BİLBOARD DESTEĞİ

Yarışmacı Selami Durmuş'a Palandöken Belediyesi'nin kontör desteğinin ardından Valilik ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı da devreye girdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, dev afişler yaptırarak şehir merkezindeki bilboardları Durmuş'a tahsis etti. Afişlerde Selami Durmuş'a başarılar dileyen Başkan Ahmet Küçükler, Erzurumlular'a ?Haydi Erzurum, oylar Selami'ye. SELAMİ yaz 4133'e gönder? diye seslendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber