İnsanları dinlemek sevgi bağını kuvvetlendiriyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ekim 2007 14:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İnsanların birbirlerini dinlemesinin sevgi bağını kuvvetlendirdiğini belirten Akıl Uzmanı İhsan Özalp, insanları hayata bağlamanın en güzel yolunun onları dinlemekten geçtiğini söyledi.

Özel Tekden Hastanesi tarafından hastane çalışanlarına yönelik düzenlenen seminere konuşmacı olarak katılan başta güreş milli takım ve çeşitli spor kulüplerine akıl koçluğu yapan Mentör İhsan Özalp, başarıya ulaşmada hedef, algı, eylem ve esnekliğin önemli faktörler olduğunu vurguladı. Algının iletişimde en önemli unsur olduğunu ifade eden Özalp, Türk insanının proje üretmede usta olduğunu fakat, uygulamada pasif kaldığına dikkat çekti. Özalp, bir bilinci davranışa çevirmenin, iletişimin önemli adımlarından birisi olduğunun altını çizdi.

?DİNLEMEK İNSANI HAYATA BAĞLAR?

İnsanların hayatları boyunca birçok hata yaptığını belirten Özalp, bir insanın sıkıntılarını dinlemenin o insanı hayata bağlayacağını ifade etti. Bir insanın diğer insanı dinlemesinin o insana verilecek en güzel hediye olduğunu dile getiren Özalp, ?Bir insan, diğer insanı dinlerse ve onun meselesine çözüm yolu ararsa sevgi bağı kuvvetlenir. Kendinin diğer insanlar tarafından umursandığını fark eden kişi hayata daha sıkı bağlanır. Bence insanları dinlemek onlara verilecek en önemli armağandır? dedi. Tekden Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kemal Tekden ve hastane personelinin katıldığı seminer yaklaşık bir saat sürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber