Oy kullanacağı okulda başına pano düştü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ekim 2007 14:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da oy kullanmak için bekleyen kadının başına pano düştü. Kafasından yaralanan genç kadın, Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaza, merkez Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi'ndeki Töbank İlköğretim Okulu'nda yaşandı. 26 yaşındaki Filiz Yavuz, oy kullanmak için eşi İsmail Yavuz (30) ile birlikte kayıtlı oldukları okula gitti. Yavuz çifti, kullanacakları sandığı öğrenmek için listelere baktı. Filiz Yavuz, listeye baktığı sırada, Ahmet isimli çocuk, Atatürk köşesi olarak düzenlenen üstünde "Ne mutlu Türküm diye" yazılı panoyla oynadı. Bu sırada, çocuğun oynadığı pano listeye bakan Filiz Yavuz'un üzerine devrildi. Yaralanan Yavuz, ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kocası İsmail Yavuz, listeyi kontrol ederken gürültü duyduğunu, panonun devrildiği yerde eşinin yerde yattığını gördüğünü söyledi. Yavuz, "Çok şükür ciddi bir şey yok." dedi. Okul görevlileri, düşen panoyu depoya kaldırıp, bu köşeyi boyattı. Görgü tanığı 6. sınıf öğrencisi Emre Yoldaş, Ahmet adlı çocuğun oynaması sonucu panonun düştüğünü kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber