Terörü protesto ederken balkondaki genci vurdu

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 22 Ekim 2007 11:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tahsin ÜLKER/ADANA, (DHA)

ADANA'da, 20 yaşındaki Şafak Gürbüz isimli genç, Hakkari'de 12 askeri şehit eden PKK'lı teröristleri havaya ateş ederek protesto eden bir kişinin tabancasından çıkan bir mermiyle yaralandı.

Olay, bugün saat 21.00 sıralarında, Selahattin Eyyübi Mahallesi, 3826 Sokak, 75 numara, 5'inci katta meydana geldi.

Evlerinin mutfağında akşam yemeğini yiyen Şafak Gürbüz, sokaktan gelen terör protestosu seslerini duyarak meraktan balkona çıktı. Bu sırada, kimliği belirsiz bir kişi havaya doğru ateş etmeye başladı. Balkonda bekleyen Gürbüz, bir anda bacağında bir acı duydu. Dizinin kanamaya başlamasıyla birlikte halının üzerinde bir mermi gören Gürbüz, durumu polise bildirdi. Dizinden yaralanan genç, yakınları tarafından Adana Numune Hastanesi'ne götürüldü.

Tedavi altına alınan Gürbüz'ün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Tedavisinin ardından taburcu edilen Gürbüz, ?Kurşunun nereden ve nasıl geldiğini anlamadım. Terörü protesto edenlere bakmak için balkona çıktığımda bacağımdan yaralandığımı fark ettim'' dedi.

Adana Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, gece boyunca terörü lanetleyerek etrafa ateş açanlar üzerinde uygulama yaptığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber