Osman Arıoğlu'dan sürpriz karar

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Ekim 2007 07:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan, emeklilik dilekçesi vererek ayrılma kararı alan Osman Arıoğlu, yarın bir basın toplantısı düzenleyecek.

Gelir İdaresi Başkanlığı'nda saat 12.00'de başlayacak basın toplantısında Arıoğlu'nun, 5 yıllık görevi süresince gerçekleştirilen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunacağı belirtiliyor.

23 Kasım 2002 tarihinden itibaren Gelirler Genel Müdürlüğü, yeniden yapılanma sonrasında ise Gelir İdaresi Başkanlığını vekaleten yürüten Arıoğlu, bu göreve asaleten atanmasından kısa bir süre sonra, emeklilik yoluyla 27 yıldır görev yaptığı Maliye Bakanlığından ayrılma kararı almıştı.


Gelir İdaresi Başkanı Osman Arıoğlu emekliye ayrılıyor. 2002'den itibaren Gelirler Genel Müdürlüğü, yeniden yapılanma sonrasında ise Gelir İdaresi Başkanlığı'nı vekâleten üstlenen Arıoğlu, bu göreve asaleten atanmasından 18 gün sonra başkanlığı bırakıyor.

Gelir İdaresi Başkanlığı kararnamesi 9 Ekim'de yayımlanan Arıoğlu, önümüzdeki birkaç gün içinde emeklilik dilekçesini vermeye hazırlanıyor.

Bu arada Osman Arıoğlu'nun Ziraat Bankası Yönetim Kurulu üyeliği görevinin ise süreceği belirtiliyor.

Arıoğlu'nun Gelir İdaresi Başkanlığı'na asaleten atanmasına ilişkin kararname, 9 Ekim 2007 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber