Bakanlık yetkilisi olduklarını söyleyerek, dolandırıcılık yapan 5 kişi gözaltına alındı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ekim 2007 22:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İSTANBUL (CİHAN)- İstanbul'da, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı yetkilisi olduklarını söyleyerek dolandırıcılık yaptıkları ileri sürülen 5 kişi göz altına alındı.

Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, kendilerini "Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı İl Müdürlüğü Sağlık Kontrol Ekibi" yetkilisi olarak tanıtarak gıda kontrolü ve denetleme yaptığı öne sürülen 5 kişi yaklaşık 1 ay takibe alındı. Zanlıların işletmecilerden ve özellikle fırıncılardan kontroller sırasında para aldıkları belirlenirken, yapılan aramalarda zanlılarla beraber, S.K. ve Ü.K. adına düzenlenmiş Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı İl Müdürlüğü yazılı kimlik kartı, gıda mevzuatı ve suçları ile ilgili kitaplar, iş yerlerinde çekilmiş 7 adet fotoğraf, 1 adet beyaz önlük, 1 adet dijital fotoğraf makinesi, 1 adet diz üstü bilgisayar ve Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı İl Müdürlüğü adına düzenlenmiş kaşe, denetim formu, taşıt görev kartı ele geçirildi.

Suç örgütünün liderliğini Ünsal K.'nın yaptığı belirtilirken, şüpheli şahıslar Şaban K., Hatice T., Sevinç K., Aydoğan H. ve Ünsal K. işlemlerinin ardından Eyüp Adliye'sine sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber