Fotoğrafçı Vali...

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ekim 2007 17:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarındaki renkli görüntüleri çektiği karelerle ölümsüzleştirdi.

Vali Kocatepe, Zafer Meydanı'nda düzenlenen kutlama törenlerinde, Valilik Basın ve Hakla İlişkiler Müdürlüğü'nde görevli Mutlu Kaygısız'ın elindeki fotoğraf makinasını alarak, halk ve öğrencilerin oluşturduğu görsel şölenin çekimini yaptı. Vali Kocatepe, "Cumhuriyet, Türkiye Devleti'nin çağdaş ve demokratik bir ülke olarak varlığını ve gelişimini sürdürmesinin en önemli güvencesidir. Daha parlak yarınlara ulaşılmasında en büyük güvencemiz de, Türk milletinin birlik ve beraberliği, yurdunu ve bağımsızlığını her şeyin üstünde tutan hayat felsefesidir. Bu anlamlı günde vatanımızın bütünlüğünün, milletimizin birlik ve beraberliğinin, Atatürk ilke ve inkılaplarının korunması, cumhuriyetin tüm değerleriyle sonsuza dek yaşatılması hepimizin ortak sorumluluğu olduğunu bir kez daha hatırlamalıyız. Geçmişte bu vatanın, bu milletin kıvanç ve tasasını paylaşan yurttaşlar olarak bu ortak bilinç etrafında kenetlenerek onu yeni eserlerle yücelterek geleceğe güçlü biçimde taşıma azim ve inancımızı asla yitirmemeliyiz" dedi.

Vali Kocatepe tarafından Cumhuriyet Bayramı'nda çekilen fotoğraflar, valiliğin resmi internet sitesi olan 'www.kutahya.gov.tr' de yayınlandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber