Hacı Bayram Veli Üniversitesinden GYS açıklaması

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, görevde yükselme sınavı sorularının açıklanmadığı için itirazların yapılamadığı yönündeki bilgilerin doğru olmadığını belirtti. Üniversite yönetimi, soru ve cevapların, mevzuatta öngörüldüğü gibi ilk iş günü olan bugün itibariyle zaten açıklanacağını ve bugün öğlen saati itibariyle de soru ve cevapların açıklandığına dikkat çekti.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 24 Ağustos 2020 10:11, Son Güncelleme : 24 Ağustos 2020 14:50
Hacı Bayram Veli Üniversitesinden GYS açıklaması

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, görevde yükselme sınav soruları açıklanmadığı için itirazların yapılamadığı yönündeki bilgilerin doğru olmadığını belirtti.

Üniversite'den memurlar.net'e verilen bilgide, mevzuatın Görevde yükselme ve unvan değişikliği sınav sonuçlarına itiraz için 5 işgünlük bir süre tanığı ve bugün itibariyle ilk iş günü (21 Ağustos'ta sonuçlar açıklandığı 24 Ağustos ilk iş günü olmakta) olduğu belirtildi. Üniversite yetkilileri, soru cevapların ilk iş günü (bugün) itibariyle yayınlandığını belirterek, sınavı sorularının açıklanmadığı için itirazların yapılamadığı yönündeki bilgilerin doğru olmadığını belirtti.

Konuyla ilgili Türk Eğitim-Sen Ankara 7 Nolu Şube Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tayfun FINDIK bu sabah yaptığı açıklamada "Ancak sonuçları ilan edilen sınavların soruları ve cevapları ilan edilmemiştir. Yapılan sınavda hatalı soru veya cevap ile Sınav başvuruları öncesinde duyurulan ve sınav esaslarını içeren ilan metni içerisinde yer alan sınav soru başlıkları dışında, yani alan dışında soru çıkıp çıkmadığı kontrolü adaylar tarafından yapılamamıştır." demişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber