Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne bakım

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Kasım 2007 13:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün ''hassas ölçüm çalışmaları'' nedeniyle 11 Kasım Pazar günü 02.00-06.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak olmasından dolayı, kamyonet ve ağır taşıtlar dışında kalan araçlarla şehirlerarası yolcu otobüsleri, trafik akışının sağlanacağı Boğaziçi Köprüsü'nden, sadece OGS ve KGS ödeme sistemleriyle geçebilecekler.

Karayolları 17. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ''Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri Davranış Analizleri ile Genel ve Lokal Teknik Muayenelerinin Yapılması İşi'' kapsamında, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 11 Kasım'da hassas geometrik ölçüm çalışmaları yapılacağı hatırlatıldı.

02.00-06.00 saatleri arasındaki çalışmalar sırasında trafik akışının Boğaziçi Köprüsü üzerinden sağlanacağı dile getirilen açıklamada, Boğaziçi Köprüsü'nden nakit geçişlere izin verilmesinin söz konusu olmadığı vurgulandı.

Açıklamada, ''Kamyonet ve ağır taşıtlar dışında kalan araçlar OGS ve KGS kullanarak Boğaziçi Köprüsü'nden geçebilecektir. Ayrıca, şehirlerarası yolcu otobüsleri de geçici olarak Boğaziçi Köprüsü'nü kullanabileceklerdir'' denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber