Vergi Dairesi Müdürlüğü yemekhanesinde doğalgaz patladı: 2'si ağır 10 yaralı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 12 Kasım 2007 14:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde Vergi Dairesi Müdürlüğü yemekhanesinde doğalgaz sızıntısından kaynaklanan patlamada aralarında vergi dairesi ve ilçe mal müdürü ile şeflerin de bulunduğu 2'si ağır 10 kişi yaralandı.

Olay saat 12.30 sıralarında meydana geldi. 19 Mayıs Caddesi'ndeki Adnan Menderes İş Merkezi'nde bulunan Gölcük Vergi Dairesi'nin 1'inci katındaki yemekhanesinde, müdür ve memurlar yemeğe oturdu. Saat 12.30 sıralarında, yemekhanenin ocak bölümünde, doğalgaz sızıntısından kaynaklandığı sanılan patlama oldu. Patlama sırasında, mutfak bölümüne yakın yerde oturan Gölcük Vergi Dairesi Müdürü Serdar Çıta, Mal Müdürü Kadir Gürkan, bölüm şeflerinden Sabahattin Işık, Turgut Önder, memurlardan Kadir Gürkan, Erkan Ergun, Neşe Kısacık, Çiğdem Bayrak, İlknur Saka ve Funda Küçükaksu, hizmetli Tarık Yeşilova yaralandı.

Yemekhanede de hasara yol açan patlama ardından gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, yaralıları Gölcük Devlet hastanesi'ne götürdü. Yapılan ilk muayenede, yaralılardan Mal Müdürü Kadir Gürkan ve hizmetli Tarık Yeşilova'da ağır yanıklar bulunması nedeniyle Devlet Hastanesi'nden Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkedildi. Müdür ve diğer şef ile memurların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Patlama ardından inceleme başlatılırken, Gölcük Kaymakamı Mustafa Pekdemir de görevlilerle diğer çalışanlardan bilgi aldı. Patlamanın doğalgaz sızıntısından kaynaklandığı belirtilmesine rağmen, ekipler patlamanın kesin nedeninin belirlenmesi için araştırmalarını sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber