Kazada otomobilde sıkışan doktor, yaralanan eşine ilk müdahaleyi yaptı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Kasım 2007 14:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kayseri'de sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Kazada yaralanan ve otomobil içinde sıkışan doktor, ambulans gelene kadar kafasında kanama olan eşine ilk müdahaleyi yaptı. Doktor, sıkıştığı için hareketsiz kalınca, eşinin kafasındaki kanamaya cam silme bezini kullanarak tampon yaptı.

Kayseri-Sivas karayolu Gesi Beldesi yol ayrımının bulunduğu kavşakta özel servis otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu kaza meydana geldi. 38 RA 406 plakalı Mustafa Çamdal (45) yönetimindeki otobüs ile 38 SK 647 plakalı Cem Yıldız (35) yönetimindeki otomobil çarpıştı. Kazada, otobüsün altında kalan otomobilin ön kısmı tamamen hurdaya dönerken, Cem Yıldız ve araçta bulunan eşi Aynur Yıldız, kafalarına aldıkları darbe sonucu yaralandı. Gesi Sağlık Ocağı'nda doktor olarak görev yapan Cem Yıldız, otomobil içinde sıkıştı.

Bu arada, yanındaki eşinin kafasından aldığı darbe sonucu kanama olduğunu gören Cem Yıldız, sıkıştığı yerde eşine ilk müdahaleyi yaptı. Doktor, eşinin başındaki kanamaya, hareketsiz kalması nedeniyle, araç içinde eline geçirdiği cam silme beziyle tampon yaptı. Doktor, olay yerine gelen ambulans doktoruna, kendisinde küçük kanamalar olduğunu belirterek, önce eşine müdahale edilmesini istedi. İtfaiye ekiplerinin araç kapısını kesmesi sonucu kurtarılan doktor Cem Yıldız, bir yandan kendi yüzündeki kanamalara müdahale etti, bir yandan da eşiyle ilgilenmeyi sürdürdü. Doktor, olay yerine gelen ikinci ambulansa binmeyerek, eşiyle birlikte aynı ambulansta hastaneye gitti. Olay yerinde inceleme yapan Jandarma, otobüs sürücüsünü, ifadesini almak üzere karakola götürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber