Pendik'te silahlı banka soygunu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Kasım 2007 14:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Pendik Kurtköy'de bir banka şubesi silahlı 3 kişi tarafından soyuldu. Bankadan yüklü miktarda para çalan şahıslar otomobille kaçarken, olay yerine gelen jandarma ekipleri inceleme başlattı.

Edinilen bilgiye göre, Eski Ankara Caddesi 42 numaradaki Halkbank şubesine gelen silahlı 3 kişi, güvenlik görevlisini etkisiz hale getirip soygunu gerçekleştirdi. Bankaya para yatırmaya gelen bir vatandaşın 5 bin 500 YTL'si ile bankadan yüklü miktarda para alan silahlı soyguncular yaya olarak bankadan ayrıldı. Soyguncular daha sonra da başka bir sokakta bekleyen 34 UF 8145 plakalı Volkswagen Passat marka siyah otomobille uzaklaştı. Soygunun ardından jandarma ekipleri olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Bankaya gelerek parmak izi çalışması yapan jandarma olay yeri inceleme ekipleri, çalışanların bilgisine başvurdu.

Soygunun gerçekleştiği bankanın yanında bulunan fırında çalışan genç kız, "Üç kişi, ellerinde silahla koşarak kaçıyordu. İlerideki sokağa kadar kovaladılar fakat yakalayamadılar. Olay sırasında bir panik yaşandı. Ne kadar para gittiğini bilmiyoruz ama öğrendiğimize göre bankaya para yatırmaya gelen bir kişiden 5 alıp kaçmışlar" dedi.

Soyguncuları yakalamak için çevrede geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber