Doktora, yaşadığı acıdan dolayı ceza verilmedi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Kasım 2007 16:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun'un Kavak ilçesi yakınlarında virajı alamayarak, karşı yönden gelen otobüsle çarpıştıktan sonra şarampole yuvarlanan otomobilde bulunan eşi ve 2 çocuğunun ölümüne sebep olan doktora, yargılandığı mahkeme tarafından olayda büyük acı yaşadığı gerekçesiyle ceza verilmedi.

Kaza, Samsun-Ankara karayolu 57. kilometresi Kavak İlçesi Üçhanlar mevkisinde 2 yıl önce meydana geldi. Samsun'dan Tokat'a gitmekte olan Dr. Hasan Yıldırım (41) idaresindeki 60 DR 036 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Fethi Y. (37) idaresindeki 60 DE 403 plakalı yolcu otobüsüyle çarpıştıktan sonra şarampole yuvarlandı. Kazada otomobil sürücüsü Hasan Yıldırım ağır yaralanırken, öğretmen eşi Aysel Yıldırım (38), çocukları Orhun Yıldırım (12) ve Zeynep Yıldırım (9) olay yerinde hayatını kaybetti. Tokat

Doğumevi Hastanesi'nde doktor olarak görev yaptığı öğrenilen otomobil sürücüsü Hasan Yıldırım hakkında, 'ölüme neden olmak' suçunda dava açıldı. Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın son duruşmasında tutuksuz olarak yargılanan Dr. Hasan Yıldırım, duruşmada hazır bulundu. Mahkeme heyeti, kazada eşi ve 2 çocuğunu kaybeden Dr. Hasan Yıldırım'ın yeterince acı çektiğini göz önünde bulundurarak ceza verilmesine yer olmadığına karar verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber