AKP, yerel seçimlerde, İzmir, Diyarbakır, Trabzon, Çankaya ve Tunceli'yi istiyor

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 15 Kasım 2007 16:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, Türkiye'nin yeni bir dinamizm ve heyecanla yoluna devam ettiğini söyledi.

Gedikli, AK Parti Trabzon İl Başkanlığını ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, Türkiye'de her geçen gün birçok güzel gelişmenin yaşandığını belirtti.

İç ve dış siyasette çok hareketli günler geçirildiğini belirten Gedikli, "Gelişmeler bitmek bilmiyor. Her gün farklı olaylar oluyor. Bu olaylar olurken Türkiye, yeni bir dinamizm ve heyecanla yola devam ediyor" dedi.

Halkın, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecini yakından takip ettiğini ifade eden Gedikli, "Ayrıca 3 Kasım öncesinde Türkiye'de olan bitenleri halkımız hiç unutmadı. O günlere geri dönmek istemedi. Bundan endişe duydu. En önemli sebep ise halk AK Parti'ye güvendi. İcraatlarına 10 üzerinden 10 puan verdi ve icraatlarının devam etmesini istedi" diye konuştu.

Gedikli, halkın kendilerine birçok koltuğu emanet ettiğini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Bu koltukların bize emanet olarak teslim edildiğini çok iyi biliyoruz.

Bu koltukların hakkını vermek bizim için çok önemli. AK Parti tüm ülke genelinde halkın büyük desteğini almıştır. AK Parti bugün Türkiye'nin sigortası haline gelmiştir. Buna göre, hareket etmektedir. Bunun bir sonucu da referandumdur. Referandumda birilerini çok üzen sonuçlar çıktı. Referandumda CHP vatandaşlara 'katılmayın' diye çağrı yapmıştı.

Acaba katılmayan vatandaşlarımıza verilecek cezayı CHP ödeyecek mi?" AK Parti'nin yaklaşan yerel seçimlerde bazı belediye başkanlıklarını özellikle almak istediğini belirten Gedikli, "İzmir, Diyarbakır, Trabzon, Çankaya ve Tunceli belediye başkanlıklarını alma konusunda AK Parti çalışmalarını aralıksız sürdürüyor" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber