Sigorta Müdürlüğü'nde bomba paniği

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Kasım 2007 13:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya Sigorta İl Müdürlüğü binasında sabah saatlerinde polise yapılan bomba ihbarı paniğe neden oldu.

Personeli ve vatandaşları dışarı çıkaran polis, binada detaylı arama yaparken, ihbar edilen bombanın bir vatandaş tarafından unutulan çanta olduğu ortaya çıktı. Çantasını bırakıp simit yemeye gittiği anlaşılan vatandaş, panik geçtikten sonra çantasını dışarıda bırakıp içeri öyle girdi.

Edinilen bilgiye göre, saat 09.00 sularında Antalya Sigorta İl Müdürlüğü binasında bir çantada bomba olduğu ihbarını alan polis harekete geçti. Olay yerine gelen polis ekipleri, binanın girişindeki danışmanın önünde içinde giysilerin olduğu bir çanta buldu. Çantanın sahibi bulunduktan sonra bütün bina boşaltılarak detaylı arama yapıldı. Apar topar dışarı çıkarılan vatandaşlar ne olduğunu anlamadan yaklaşık 2 saat yağmur altında bekletildi.

İşlem yaptırmak için SSK'ya gelen vatandaşlar kapı önünde beklerken personelin daha uzağa gitmesi dikkat çekti. Polisin arama işlemi bittikten sonra önce personel, ardından vatandaşlar içeri alındı. Unuttuğu çanta paniğe yol açan vatandaş, panik geçtikten sonra işlemini yapmak için içeri girerken çantayı dışarıda bıraktı.

Müdürlük yetkilileri, bomba ihbarından haberleri olmadığını belirterek, polisin ihbar var deyip binayı boşalttığını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber