Microsoft'tan haberleşmede yeni devrim

Haber Giriş : 20 Kasım 2007 23:35, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

MİCROSOFT BİRLEŞİK İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİYLE İLETİŞİMİ TEK NOKTADA TOPLUYOR

-Telefon, e-posta, telesekreter, faks, mobil cihazlar, video konferans ve benzeri tüm iletişim araçlarını tek noktada toplayan Microsoft Birleşik İletişim Çözümleri yazılımını devrim olarak nitelendiren Microsoft Türkiye Genel Müdürü Çağlayan Arkan, bu yazılımla firmaların ve tüm kurumların daha etkin, verimli ve zamandan tasarruf ederek iletişim kurabileceklerini söyledi.

Microsoft'un ?Birleşik İletişim çözümleri? olarak adlandırdığı yeni uygulaması ile telefon, e-posta, telesekreter, faks, mobil cihazlar, video konferans ve benzeri tüm iletişim araçları artık tek noktada birleşiyor.

Microsoft geliştirdiği ?Birleşik İletişim Çözümleri? yazılımı Microsoft Türkiye Genel Müdürü Çağlayan Arkan'ın da katıldığı bir toplantıyla tanıtıldı.

Arkan, toplantıda yaptığı konuşmada, teknolojide yaşanan baş döndürücü yeniliklerin dünyadaki herkesi bir birine yakınlaştırdığını ve insanlara bir birleriyle iletişim kurmaları için daha fazla seçenek sunduğunu söyledi. Microsoft Birleşik İletişim Çözümleri yazılımını devrim olarak nitelendiren Arkan, bu yazılımla firmaların ve tüm kurumların daha etkin, verimli ve zamandan tasarruf ederek iletişim kurabileceklerini anlattı. Arkan, verimlilikle birlikte Türkiye'nin rekabet gücünü de artıracağına inandıkları, Office Communications Server 2007, Communicator 2007 ve Live Meeting 2007 ürünleriyle, iletişim altyapılarının verimliliğinin artacağını söyledi. Arkan, ?her şeyi internet ortamına taşıma amacındayız? dedi.

?İLETİŞİM BİRLEŞİYOR-

Microsoft'un ?Birleşik İletişim çözümleri? olarak adlandırdığı yeni uygulaması ile telefon, e-posta, telesekreter, faks, mobil cihazlar, video konferans ve benzeri tüm iletişim araçları artık tek noktada birleşiyor. Yeni yazılımla, telefon hizmetlerinin bütünleşmesi sayesinde her hangi bir yerden bilgisayar aracılığıyla telefon araması gerçekleştirmek, telesekreter mesajlarına ulaşmak, sesli ve görüntülü konferanslar yapmak ve masa telefonunu uzaktan yönetmek mümkün hale geliyor. Birleşik iletişim çözümleri ile birini aramak için sadece isminin üzerine tıklamak yetiyor, geri kalanını bilgisayar kendisi yapıyor. Birleşik İletişim Çözümleri, Microsoft Office Communications Server 2007, halen kullanılan PBX sistemleri de dahil olmak üzere mevcut tüm telekomünikasyon yapılarıyla sorunsuz çalışabiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber